Nimród agancs-szépségverseny (beküldés december 7-éig)


2022. december 01.

A Nimród Vadászújság online agancs-szépségversenyt hirdet december 8–15. között. A versenyre – a pályázó szívéhez legközelebb álló – GÍMSZARVAS trófeáról készített fényképeket várnak.

A fotók beküldésének időtartama: december 1–7.

Szavazása Nimród Facebook-oldalán: december 8–15.

 

A Nimród Vadászújság a pályázatra szánt fotókat a luca.kispal@nimrod.hue-mail-címre várja. Az üzenetben minden esetben kerüljön feltüntetésre a pályázó neve (mely a megosztott képeknél nem kerül feltüntetésre) és a trófea tömege, a vad elejtésének éve.

A szervezők arra hívják fel a figyelmet, hogy egy pályázótól kizárólag egy képet tudnak fogadni, valamint csak az elektronikus úton beküldötteket áll módukban figyelembe venni. Terítékfotót és a trófeáról készült fotót is elfogadnak, viszont a nem méltó körülmények között készített képek (nem vadászias öltözet; nem a vadászetikának megfelelő teríték, tiszteletadás; rendezetlen háttér) nem kerülnek megosztásra, így nem vesznek részt a versenyben.

A Nimród Vadászújság Facebook-oldalán, a nagyközönség által legtöbb like-ot kapott trófea tulajdonosát díjazzák.

A nyertes pályázó a frissen megjelent „Trófeák földjén” című albumot, az „Egy a Természettel” Vadászati és Természeti Világkiállításon bemutatott trófeák katalógusát kapja, mely közel 2000 hazai trófea képét és adatait tartalmazza a G pavilon trófeafaláról.